Konyaspor, Süreyya Rıfat Ege sezonu için başvuruyu yaptı

Konyaspor Kulübü 2021-2022 Futbol sezonuna Süreyya Rıfat Ege’nin isminin verilmesi için resmi başvuruyu Türkiye Futbol Federasyonuna yaptı. Başkan Özgökçen, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile bir araya geldi. (Süreyya Rıfat Ege kimdir?)

Konyaspor, Süreyya Rıfat Ege sezonu için başvuruyu yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu , 2014-2015 sezonundan beri her sezona bir efsanenin ismini verip futbola büyük hizmetleri olmuş bu futbol adamlarını anıyor. Türkiye Futbol Federasyonu şu ana kadar toplamda 6 sezona isim verdi. 

Konyaspor Kulübü de  2021-2022 Futbol sezonuna kulübün kurucusu Süreyya Rıfat Ege’nin isminin verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna resmi başvurusunu yaptı. Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’i makamında ziyaret etti. Özgökçen, ziyarette, 2021-2022 Sezonunun ismiyle ilgili Başkan Özdemir ile görüş alışverişinde bulunduklarını açıkladı. Başkan Nihat Özdemir ise ziyaretten dolayı Konyaspor yönetimine teşekkür etti.

konyaspor-sureyya-rifat-ege-sezonu-icin-basvuruyu-yapti.jpg

KARAR TFF YÖNETİMİNDE

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra başvuru Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir başkanlığındaki yönetim kurulunun önüne gelecek. Başkan Özdemir ve Yönetim Kurulu yapılacak olan toplantıda başvuruyu karara bağlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından başvuru olumlu sonuçlanırsa  2021-2022 Futbol sezonu Süreyya Rıfat Ege anısına oynanacak.

konyaspor-sureyya-rifat-ege-sezonu-icin-basvuruyu-yapti.jpeg

SÜREYYA RIFAT EGE KİMDİR?

Konya Gençlerbirliği'nin kurucularından olan Süreyya Rifat Ege, Konya Lisesi'nde 1923-1928 yıllarında beden eğitimi öğretmenliği yapmıştı.

sureyya-rifat-ege-kimdir.jpeg

Haber Dairesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.