Konyaspor ‘Şut ve Gol’ün konuğu oluyor! Millet Kütüphanesi'ndeki söyleşi bugün

Konyasporlu futbolcular, Kasım ayı başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılan "Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi" etkinlikleri kapsamındaki söyleşide bugün katılımcılarla buluşacak.

Konyaspor ‘Şut ve Gol’ün konuğu oluyor! Millet Kütüphanesi'ndeki söyleşi bugün

Yeşil beyazlı futbolcular, Kasım ayı başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhuriyet'in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda açılan “Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi”nde söyleşiye katılıyor.

Konyasporlu futbolcular, etkinlikler kapsamında bugün saat 14:00’te Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Konferans Salonu’nda futbolseverlerle bir araya gelecek. Söyleşi tüm katılımcılara açık olacak.

Sergi kapsamında düzenlenen etkinliklerde Türk futbolunu daha ileriye taşımak, çok daha fazla genci futbola teşvik etmek ve futbola karşı ilgiyi artırmak hedefleniyor.

Sergi kapsamında düzenlenen etkinliklerde futbolseverlerin dikkatini çekmek, özellikle gençleri, ülke futbolunun kökleriyle buluşturmak ve onlara futbolun kardeşlik olduğunu göstermek de amaçlanıyor.

konyaspor-sut-ve-golun-konugu.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.