Konyaspor taktik antrenman yaptı

Süper Ligin 13’üncü haftasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Konyaspor, taktik antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Konyaspor taktik antrenman yaptı

Süper Ligin 13’üncü haftasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Konyaspor, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda bugün akşam saatlerinde Konya’da olacak milli oyuncular Amir Hadziahmetovic ve İbrahim Sehic yer almazken, milli takımdan dönen Sokol Cikalleshi ve Deniz Ertaş çalışmada yer alırken, Endri Çekici takımdan ayrı çalıştı.

Futbolcular, salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başlayan antrenmanı sahada 10 ayrı istasyonda gerçekleştirilen kuvvet çalışması ile sürdürdü. Antrenman, taktik çalışma ve çift kale maç ile sona erdi.

“PUAN KAYBI LÜKSÜMÜZ YOK”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bugün yapılan antrenmanda oyuncularını sık sık uyardı. Palut, "Çaykur Rizespor maçında hata istemiyorum. Konyaspor adına yakışan bir şekilde mücadelemize devam etmeliyiz. Puan kaybı lüksümüz yok. Çaykur Rizespor maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dediği kaydedildi.

ilhan-palut-003.jpg

konyaspor-005.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.