Konyaspor taktik çalıştı

Konyaspor, Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yapılan tek antrenmanla devam ederken, teknik patron İlhan Palut oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı.

Konyaspor taktik çalıştı

Konyaspor, 11 Eylül Cumartesi günü 4. haftasında iç sahada Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yapılan tek antrenmanla devam etti. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmana, ülke milli takımlarında bulunan oyuncular katılmadı.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, pas oyunu ile devam etti. Futbolcular, iki grup halinde yapılan taktik çalışmanın ardından çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdı. Konyaspor, Altay maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Öte yandan antrenman öncesinde Teknik Direktör İlhan Palut oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı.  Motivasyon ağırlıklı konuşmasında teknik patron İlhan Palut, uyarılarda da bulundu. Genç teknik adamın oyuncularına " Sahada savaşan bir oyuncu grubu görmek istiyorum. Herkesin sahada formasına yakışır bir oyun oynamasını ortaya karakter koymasını istiyorum. Rakibimiz belki de ligin en formda takımı. Mücadele ve tempo hiç düşmemeli." dediği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.