Konyaspor taktik çalıştı

Yarın hazırlık maçında Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Konyaspor günü öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi. Yoğun tempoda geçen idmanda İlhan Palut’un zaman zaman çalışmayı durdurarak, oyuncularına uyarılarda bulunması dikkat çekti.

Konyaspor taktik çalıştı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yarın hazırlık maçında Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Konyaspor günü öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ülke milli takımlarında bulunan oyuncular katılmadı. Isınma ve çabukluk çalışması ile başlayan antrenman, taktik çalışma ile devam etti. Futbolcular, antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. İdmanda İlhan Palut’un zaman zaman çalışmayı durdurarak, oyuncularına uyarılarda bulunması dikkati çekti.

Öte yandan Konyaspor milli ara nedeniyle yarın Konya’da TFF 1.Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak.

konyaspor.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.