Konyaspor taktik çalıştı

Cumartesi günü Alanyaspor’u konuk edecek olan Konyaspor, hazırlıklarını bugün yapığı taktik antrenmanıyla sürdürdü. Çift kale maçta ise teknik direktör İlhan Palut, oyunu sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.

Konyaspor taktik çalıştı

Süper Ligin 8.haftasında cumartesi günü Alanyaspor’u konuk edecek olan Konyaspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışma, salonda yapılan mobilizasyon ve sahada yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular, taktik çalışmanın ardından oynanan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Yeşil-Beyazlılar, Alanyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

PALUT SIK SIK UYARDI

Konyaspor’da çift kale maçta teknik direktör İlhan Palut, oyuncularını sık sık uyardı. Topun sürekli futbolcularında kalmasını isteyen Palut, kaybedilen her topun geri kazanılamaması halinde oyuncularından defansa yardım edilmesini istedi.

ilhan-palut.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.