Konyaspor taktik çalıştı, Palut futbolcuların dikkatini çekti

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Konyaspor’da tempo yüksek. Yeşil-beyazlılar bugün sabah taktik antrenmanı ile hazırlıklarına devam etti.

Konyaspor taktik çalıştı, Palut futbolcuların dikkatini çekti

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 27 Haziran’dan itibaren Erzurum’da kampta bulunan Yeşil-beyazlılar bugün sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular, topla oynanan oyun ile devam eden antrenmanı taktik çalışma ve koşu ile sonlandırdı.

konyaspor.jpg

PALUT UYARDI

Yoğun geçen antrenmanlarda futbolcularının pestilini çıkartan teknik direktör İlhan Palut yapılan taktik antrenmanında oyuncularını uyardı. Sık sık oyunu durduran genç teknik adam öğrencilerinin hatalarını anlatırken, neler yapmalarının gerektiğini tek tek anlattığı öğrenildi.

HAZIRLIK MAÇLARI NETLEŞTİ

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Konyaspor’un sezon öncesi yapacağı hazırlık maçları netleşti. Yeşil-beyazlılar, 5 Temmuz Salı günü Erzurumspor ve 7 Temmuz Perşembe günü Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.