Konyaspor taraftarı kritik maç öncesi sosyal medyada kenetlendi

Süper Lig'de flaş skorlara imza atarak 16. hafta sonunda Trabzonspor'un ardından ikinci sırada yer alan Konyaspor'da taraftarlar kritik Antalya maçı öncesi sosyal medyada kenetlendi.

Konyaspor taraftarı kritik maç öncesi sosyal medyada kenetlendi

Süper Lig'de Konyaspor fırtınası esiyor. Ligde birbiri ardına flaş skorlara imza atan, 14. ve 15. haftalarda yaşadığı duraklama döneminin ardından Fatih Karagümrük deplasmanında aldığı 4-1'lik farklı skorla yeniden çıkışa geçen yeşil beyazlılar, topladığı 30 puanla Trabzonspor'un ardından ikinci sırada yer aldı. 

TARAFTAR ANTALYA MAÇINA HAZIRLANIYOR

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Fatih Karagümrük maçının ardından taraftara Antalyaspor maçı karşılaşması için çağrıda bulunmuş ve stadyumun doldurulmasını istemişti. Yeşil beyazlı renklere gönül veren taraftarlar da kritik maç öncesi sosyal medyada kenetlendi. Twitter'da #30binKonyasporlu hashtagi açılarak Konyalılar Antalyaspor maçına davet edildi. Hashtag kısa sürede Türkiye gündeminin ilk sırasına yükseldi. 

KONYASPOR'UN BU SEZON HEDEFİ NE?

İlhan Palut yönetimindeki futbol takımımın Süper Lig'de sergilediği başarılı performans futbol otoritelerinin gözünü Konya'ya çevirdi. Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin mağlubiyetle tamamladığı 16. haftada Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 4-1 mağlup eden yeşil beyazlılar, gözünü zirveye dikti. Başkan Fatih Özgökçen de ligin ilk yarısında kalan maçların sonuçlarına göre bir hedef güncellemesi yapılabileceğini ve devre arası transfer döneminin de bu doğrultuda güncelleneceğini belirtmişti. 

Yeşil beyazlılarda gözler şimdi ilk yarının son 3 maçından ilki olan FTA Antalyaspor maçına çevrildi. Konyaspor'da kritik maçta hedef mutlak 3 puan olacak. 

KONYASPOR - FTA ANTALYASPOR MAÇI HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 17. haftasındaki Konyaspor-FTA Antalyaspor maçı 18 Aralık Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda saat 16.00'da başlayacak.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.