Konyaspor taraftarına öyle bir yasak konuldu ki!

Süper Lig’in 7. Haftasında Galatasaray-Konyaspor maçının oynandığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin misafir tribününde Sarı Kırmızılı kulüp büyük bir skandala imza atarak Yeşil beyazlı taraftarları mağdur etti.

Konyaspor taraftarına öyle bir yasak konuldu ki!

Konyaspor’un, Galatasaray ile Süper Lig’in 7. Haftasında karşılaştığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin misafir tribününde Sarı Kırmızılı kulüp büyük bir ayıba imza attı.

İstanbul ve çevre illerin yanı sıra Konya’dan takımlarını desteklemek için misafir tribünde yerlerini alan Yeşil beyazlı taraftarlar, tuvalet ve lavabolarda ihtiyaç giderememenin yanı sıra su satışından da faydalanamadı.

İddiaya göre; Yeşil Beyazlı taraftarların ihtiyaçlarını karşılamak için girdiği tuvalet ve lavabolarda kesilen suyun yanı sıra su satışı yapılmadı.

KONYASPORLU HUKUKÇULAR DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Konyaspor'un ilk mesleki taraftar oluşumu olan Konyasporlu Hukukçular Derneği, twitter hesabından yaptığı paylaşımda konuyu gündeme taşıdı. Yapılan açıklamada,  “Galatasaray deplasmanında yer alan temsilcimizin raporuna göre, tuvaletlerde ve lavabolarda suların akmadığı ve ayrıca su satışı yapılmadığı öğrenilmiştir. Taraftarlarımızın insani ihtiyaçlarını gideremediği bu tribünün düzeltilmesi ile ilgili çalışmalara başlanılmıştır” ifadelerine yer verildi.

konyaspor-taraftarina-oyle-bir-yasak-konuldu-ki-001.jpg

BAŞKAN FEDAİ: KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ

Dernek Başkanı Celal Fedai, Haberdairesi’ne yaptığı değerlendirmede de her dış saha maçına mutlaka gözlemci gönderdiklerini ve taraftarların eksiklerini giderebilmek için çaba sarfettiklerini belirtti. Başkan Fedai, bir daha mağduriyet yaşanmaması adına konuyu TFF ile CİMER’e ileteceklerini kaydetti.

Öte yandan Galatasaray Kulübü, 2018 yılında oynanan maçta misafir tribünü dışında tüm ısıtıcıları çalıştırarak Yeşil beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum