Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş’ten taraftara çağrı

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Sivasspor maçı için taraftarlara çağrıda bulundu. Konuk ekibin deplasman performansına dikkat çeken Keleş, “Bu maçta da onlara inanılmaz şekilde ihtiyacımız var” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş’ten taraftara çağrı

Konyaspor’un bugün Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanın bir bölümü basına açıldı. Teknik Direktör Hakan Keleş, idman öncesi yaptığı açıklamada, Sivasspor maçının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

TARAFTARA ÇAĞRI

İyi bir gidişatı bu maçla taçlandırmak istediklerini aktaran Keleş, "Zor bir maç olacak. Çünkü Sivasspor, deplasmanlarda iyi oynayan bir takım. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Bu noktada tek eksiğimiz seyircimiz. Bu maçta da onlara inanılmaz şekilde ihtiyacımız var." dedi.

Keleş, taraftarın iyi sonuçlar aldıkça tribünleri dolduracağına inandığını anlattı.

konyaspor-teknik-direktoru-hakan-kelesten-taraftara-cagri.jpg

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer konusunda da boş durmadıklarını vurgulayan Keleş, "Şu anki konumumuzdan memnun değiliz. Çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli mevkilere takviyeler yapacağız." diye konuştu.

konyaspor-teknik-direktoru-hakan-kelesten-taraftara-cagri-001.jpg

“ÜÇ PUANI BIRAKMAYACAĞIZ”

26 yaş gününü kutlayan Adil Demirbağ ise Sivasspor maçını kazanmaları gerektiğini dile getirdi. Maça iddialı hazırlandıklarını aktaran Demirbağ, "Onlara güzel bir deplasman yaşatıp, üç puanı bırakmayacağız." dedi.

Demirbağ, teknik direktör Hakan Keleş'in de takıma olumlu bir hava kattığını, ihtiyaçları olan motivasyonu kendilerine kazandırdığını söyledi.

Konuşmaların ardından Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik çalışmayla sona erdi.

konyaspor-teknik-direktoru-hakan-kelesten-taraftara-cagri-002.jpg

konyaspor-teknik-direktoru-hakan-kelesten-taraftara-cagri-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.