Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: Bana güvenen bir camia var

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı takımın başarılı çalıştırıcısı Konyaspor’dan şu anda ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: Bana güvenen bir camia var

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı takımın başarılı çalıştırıcısı Konyaspor’dan şuanda ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

ilhan-palut.jpg

“BANA GÜVENEN BİR CAMİA VAR”

NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Beşiktaş ve Fenerbahçe’den teklif gelmediğini belirtirken, Konyaspor camiasının kendisine güvendiğini söyledi.

Palut, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda çalışır mısınız sorusuna  “Hiç bir görevin zorluğundan korkan bir insan değilim. Her görev için yeterince tecrübeye ve donanıma sahip olduğumu düşünüyorum. Ancak bu bana gelecek bir teklif için kapıyı aralamak değil. Bu benim kişisel hissiyatım. Ama şuanda baktığınız zaman Konyaspor’la çok iyi bir işin tam üzerindeyiz. Tam ortasındayız. Bana güvenen benim daha iyi şeyler yapabileceğime inanan bir camia var. En önemlisi beraber çıktığımız sezon başı hedefler koyduğumuz bir oyuncu gurubu var. Benim için doğru olan buradaki misyonumu tamamlamak. Ama bir gün şunu dersem Konyaspor'da yapabileceklerimi yaptım. Artık benim içinde İlhan Palut adına başka bir maceranın yeni bir adımın belki daha büyük bir zorlanmanın zamanı diye düşündüğüm zaman ve tabi ki bizde o zaman gerekli şartlarda adımı atarız” diye konuştu.

konyaspor-011.jpg

"HER TEKNİK DİREKTÖRÜN POZİTİF YÖNLERİ VAR"

"Örnek aldığınız veya yakından takip ettiğiniz teknik direktörler kimdir?" sorusuna 45 yaşındaki teknik adam, “Her teknik direktörün pozitif yönleri var. Mesela Guardiola'nın pas oyunu. Hiçbir risk altında bundan vazgeçmemesi. Klopp'un hırsı. Takımına oynattığı tempolu oyun. Simeone'nin inanılmaz takım savunması. Profesörü diyeyim artık. Fatih Terim hocamızın bir camiayı yönlendirebilecek karizmayı kendinde yakalaması gibi örneklerle her teknik direktörün belli başlı oyunlarını beğeniyorum. Ancak mutlaka her teknik direktörün bir tarzı olması lazım. Bahsettiğim dönemde oynatmak istediğim oyunu uzun süre çalışarak oturttum. O da beni planım. Birebir örnek almasak da bazı hocalardan yola çıkabiliriz birebir örnek almasak da.” söyledi.

3-001.jpg

"HAYALLER EN ÜST SEVİYEDE OLMALI AMA..."

Şampiyonluk sorusuna ise, teknik direktör İlhan Palut oyuncularının üstüne ağır bir misyon yüklemek istemediğini söyledi.

Palut, Konyaspor olarak ligin son 3’te birlik dilimine kadar maç maç ilerleyeceklerini belirterek, “ İnsanın hayalleri her zaman en üst seviyede olmalı. Mesela şimdi lig ikincisi olan bir takımın teknik direktörü olarak ilk 5 desem, hoca 3 basamak gerilemiş denir. Şampiyonluk desek oyuncularımızın üstüne sezonun yarısı tamamlanmışken ağır misyon yüklemek istiyorum. .Ligin son 3'te birlik dilimine girene kadar maç maç bakacağız. Ta ki ligin son dönemecine girilinceye kadar. Son dönemece girilirken o günkü sıralama o günkü puanlar bizi hangi hedefi işaret ederse onu cesaretle sonuna kadar Konyaspor olarak kovalayacağız” dedi.

4.jpg

“HAZIR HİSSETTİĞİMİZ ZAMAN…”

Avrupa’da çalışmayı düşünüyor musunuz sorusuna ise genç teknik adam, “Çok hızlı bir şekilde yabancı dil eğitimim devam ediyor. Az bir zamana ihtiyacımı var. Çünkü dil anlamında daha yüksek seviyeye çıkmam gerekiyor. Ama bu konuda kendimiz hazır hissettiğimiz zaman Ülkemizi de Avrupa’da temsil etmekten hiç bir şekilde çekinmeyiz” diye konuştu.

ilhan-palut-004.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.