Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut eski takımına karşı

Konyaspor, Süper Lig'de Pazar günü deplasmanda oynayacağı Göztepe maçına iddialı hazırlanırken, teknik direktör İlhan Palut da eski takımına rakip olacak.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut eski takımına karşı

Süper Lig'de Kayserispor’u 2-0, Fenerbahçe’yi ise 2-1 mağlup eden Konyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Göztepe maçına iddialı hazırlanırken, teknik direktör İlhan Palut da eski takımına rakip olacak.

Futbolculuk ve teknik direktörlük yaşamına Hatayspor'da başlayan ve daha sonra Göztepe’nin başına geçen genç teknik adam, 2019-2021 tarihleri arasında İzmir ekibinde görev yaptı.

Bu süre zarfında Göztepe’nin başında 47 maça çıkan Palut, 15 galibiyet, 14 beraberlik ve 18 yenilgi aldı. 433 gün sarı-kırmızılı takımda kalan 44 yaşındaki hoca, 2020-2021 sezonunda 11 Ocak’ta kulüple yollarını ayırdı ve Konyaspor ile anlaştı.

GÖZTEPE’YE 2’NCİ KEZ RAKİP OLACAK

Pazar günü eski takımına karşı ikinci kez rakip olacak İlhan Palut, Konyaspor’un başında çıktığı ilk karşılaşmada sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmuştu.

Bu sezon Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren genç teknik adam yeşil-beyazlıların başında çıktığı 11 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Son iki maçını kazanan Palut, İzmir deplasmanından da galibiyetle dönerek seriyi sürdürmek istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.