Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’tan çarpıcı açıklamalar!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, kulübün 100.yılını kutladıklarını ve camiaya sıralama değil, mücadeleci bir takım vadettiğini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’tan çarpıcı açıklamalar!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, kulübün 100.yılını kutladıklarını ve camiaya sıralama değil, mücadeleci bir takım vadettiğini söyledi.

“MÜCADELECİ BİR TAKIM VADEDİYORUM”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, beIN SPORTS’un sorularını yanıtladı. Genç teknik adam, kulübün 100.yılını kutladıklarını belirtirken, camiaya sıralama değil, mücadeleci bir takım vadettiğini söyledi. Palut, “Geçen sene pozitif futboldan öte, kazanma odaklı futbol oynadık. Çünkü kendimizi kümede kalma yarışı içinde bulduk. Oradan alnımızın akıyla çıktık. Kendi felsefemizi oturtmaya başladık. Fakat bu sezon başka çalışmalarla birlikte kendi oyun anlayışımızı daha çok ortaya koyma şansımız oldu. Oyuncular daha çok pratik yaptı. Sezona çok iyi başladık. Sonra duraklama dönemi oldu. Yeniden çıkış yakalayarak son 3 maçı kazandık. Totelde 12 maçlık döneme bakarsak puan önemli ama ben daha çok oyuna bakıyorum. kabul edebileceğim, çalıştıklarımızı ve isteklerimizi sahada gördüğüm bir periyot oldu.100. yılımızı kutluyoruz. Popülizm adına kulübümüzü zor durumda bırakacak hamleler yapmadık. Camiamıza sıralama değil, mücadeleci bir takım vadediyorum” diye konuştu.

ilhan-palut.webp

“ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Genç teknik adam, ligin 13’üncü haftasında Konya’da oynayacakları Çaykur Rizespor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Her maçın zorlu geçtiğini kaydeden Palut, “Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını takım halinde başlayacağız. Takımımızda ülkelerinin milli takımında olan oyuncular katılmayacak. Her maça nasıl hazırlanıyorsak, Çaykur Rizespor maçını da o şekilde hazırlanacağız. Konyaspor olarak hedefimiz sahadan en iyi sonucu alarak ayrılmak. ”dedi.

“AKLIM HEP TAKIMIMDAYDI”

Geçtiğimiz hafta Antalya’da Pro lisans kursuna katılan İlhan Palut o süre zarfında aklının hep takımında olduğunu belirterek “Pro lisans kursundayken de yardımcılarımdan sürekli bilgi alıyordum, aklım hep takımımdaydı” diye konuştu.

konyaspor-003.jpg

“CİKALLESHİ LİG'İN ÖNEMLİ FORVETLERİNDEN BİRİ”

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, yeşil-beyazlı ekibin golcü futbolcusu Sokol Cikalleshi’nin performansından memnun olduğunu söyledi. Palut, “Sokol Cikalleshi'nin durumu tartışılırken, Süper Lig'in önemli forvetlerinden biri haline geldi. Şuan ki performansından oldukça memnunum. Bu ligde çok büyük başarılara imza atacaktır” dedi.

3-002.jpg

“BURADA KALIRSAK AŞAĞIDAN GELEN JENERASYONUN ÖNÜNÜ TIKAMIŞ OLURUZ”

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı hocası, antrenörler olarak yeni hedefler koymalarının gerektiğini söyledi. Palut, “Zaman durmuyor, yeni bir jenerasyon geliyor. Bunun bir çoğunun Türk antrenörler olması sevindirici. Biz de yeni hedefler koymalıyız. Başarılarımızla yetinip burada kalıcı olursak aşağıdan gelen jenerasyonun önünü tıkamış oluruz” diye konuştu.

“KONYA’DA YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM”

Konya’da boş vakitlerinde bol bol yürüyüş yaptığını kaydeden İlhan Palut “Kendinizi şehirden soyutlamamanız gerekiyor. Zaman zaman Konya'da yürüyüş yapıyorum, ziyaretler yapıyorum. Bana duyulan sevgiyi hissediyorum. 5 maçlık duraklama dönemimizde de sağolsunlar destek oldular. Bize güven duydular” dedi.

4-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.