Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’tan transfer vurgusu

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, transfer konusuna açıklık getirirken, takımdaki her oyuncu için yapabilecekleri ve yapamayacakları noktasında son derece net olduğunu belirtirken, yönetimle transfer konusunu masaya yatıracaklarını vurguladı.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’tan transfer vurgusu

Beşiktaş mağlubiyetiyle ilk yarı perdesini 27 puanla 7. sırada tamamlayan ve zirvenin bir hayli uzağında kalan Konyaspor’da üst üste yaşanan kayıplar sorgulanırken, transfer konusu ise masaya yatırılan öncelikler arasında yer aldı.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Beşiktaş maçı sonrası transfer konusuyla ilgili sorulara cevap verdi.

Tecrübeli teknik adam, konuyu yönetimle görüşeceklerini belirterek, “Artık takımımızdaki her oyuncu için yapabilecekleri ve yapamayacakları noktasında son derece netim. Şöyle bir durumum yok; Acaba daha

ne çıkar ya da acaba çok daha kötü mü gider. Her oyuncunun neler yapabileceğini biliyorum, herkes de biliyordur. Bu da bir sır değil. Burada neler yapabileceğimizi görüşüyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Transfer teknik bir süreç değil, transfer yönetimsel, ekonomik süreç” diyen Palut, sözlerine şöyle devam etti:

“Transfer, takımdaki oyuncu sayısı antrenman kadrosunun yönetimi. Bunun içinde birçok bileşen var. Bu oyuncularımız var, kimse gitmeden 3 tane daha oyuncu alalım, 2 tane daha oyuncu alalım. Kağıt üzerinde çokta olası şeyler değil. Onun için planlamamızı yapıyoruz. Yönetim ile görüşmeye devam edeceğiz. Şu an sayı vermek istemiyorum.”

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum