Konyaspor teknik direktörü Stanojevic, Galatasaray maçı için iddialı

Konyaspor, ligin 26. haftasında lider Galatasaray’ı ağırlayacak. Mücadele öncesi teknik direktör Aleksandar Stanojevic ve yeni transfer Mahir Emreli açıklamalarda bulundu. Stanojevic, Galatasaray’ın tüm noktalarını analiz ettik ve inceledik” dedi.

Konyaspor teknik direktörü Stanojevic, Galatasaray maçı için iddialı

Süper Lig’in 26. haftasında Konyaspor, kendi sahasında lider Galatasaray’ı ağırlayacak.

17 Mart Cuma günü saat 20:00’da oynanacak mücadele öncesi Yeşil -Beyazlılar, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ve yeni transfer Mahir Emreli değerlendirmelerde bulundu.

“ÇOK DAHA İLERLEMİŞ BİR POZİSYONDAYIZ”

Galatasaray ile oynanacak mücadelenin önemli olduğunu söyleyen Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, “Şu ana kadar çok iyi bir pozisyondalardı ligde. Elbette bizim çok iyi bir noktada olmadığımızı söyleyebilirim. Fakat öncekinden daha iyiyiz. Son zamana kıyasla çok daha gelişmiş, çok daha ilerlemiş bir pozisyondayız” dedi.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Stanojevic, “Taraftarımızdan da destek beklentimiz var. Elimizden geldiğince yüzde 100 performansımızı ortaya koyacağız. Bütün kadromuz hazır. Yalnızca Michalak şu anda bir sakatlıkla mücadele ediyor, onun dışında tüm kadromuz şu anda hazır.”

“GALATASARAY MAÇI BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİREN NOKTADA”

Galatasaray’ın baskın ve agresif bir oyun sergilediğini belirten Stanojevic, “Oyun taktikleri ve stilleri çok baskın ve prese dayalı. Tabii ki atakta tüm beklentilerimizi biliyoruz, ne beklememiz gerektiğine dair çok iyi bir bilgimiz var. Çünkü tüm noktalarını analiz ettik ve inceledik. Mücadele ile ilgili hücum planlamamız var. Umarım enerji ve motivasyonumuzu görebilirsiniz. Galatasaray’ı kutlamak istiyorum. Özellikle çok iyi bir koçları var. Başarıları asla yadsınamaz. Tabii ki biz uzun bir süredir galibiyet alamadık. Galatasaray uzun süredir kazanan bir takım ve umuyoruz ki bu maç bizim için de Galatasaray için de bir şeyleri değiştiren nokta olacaktır.”

“STADYUMU DOLU GÖRDÜKTEN SONRA DEFANS OYNAMAK ÇOK ZOR OLACAK”

Stanojevic açıklamalarına şöyle devam etti:

“Ofansif oynamak zorundayız. Kendi stilimizi bunu birbirine kombine edeceğiz. Şu noktada kaybedecek bir şeyimiz söz konusu değil. Maçın durumuna göre bunu belirleyeceğiz, elimizden geleni ortaya koyacağız. Evimizde oynayacağız, stadyumu dolu gördükten sonra defans oynamak çok zor olacak.”

“BURADA MUTLUYUM”

Aleksandar Stanojevic, “Burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu söyleyebilirim. Buradaki şartlar ve durumlarla ilgili tatminim. Fakat şu anki pozisyonumuzla ilgili asla mutlu değilim. Şu anda keyif almıyorum. Umarım maç dışında şehri gezmek, keyif almak ve memnun olmak için daha çok zamanımız olacaktır. Taraftarlarımızın isteklerini ve niyetlerini anlayabiliyorum. Bundan dolayı çok üzgünüm. Hazmetmesi çok zor bir durum olduğunu söyleyebilirim. Üzüntülerini ve hüzünlerini anlayabiliyorum, bundan dolayı çok üzgünüm. Bu maç da bizim için çok önemli ve onların desteklerine ihtiyacımız var. Tabii ki hislerini değiştirmek ve onları mutlu etmek bizim işimiz, bunun için çabalayacağız” dedi.

“BİRKAÇ GÜNDÜR DAHA TAKTİKSEL ANTRENMANLAR YAPIYORUZ”

Konyaspor’un yeni transferi Mahir Emreli ise “Birkaç gündür daha taktiksel antrenmanlar yapıyoruz. Rakibimize uygun hazırlanmaya çalışıyoruz. Öncesinde biraz daha ağır idmanlar yaptık. Maça doğru da daha maça odaklı antrenmanlara üstünlük vereceğiz. Rakibimizi tanıyoruz. Ligde 1. sıradalar, çok iyi futbol oynuyorlar. Güzel bir seri yakaladılar. Umarız bu seriyi burada durdururuz. 3-4 hafta önce Konya’ya geldim. Buradaki atmosferi, sıcaklığı hissettim. Yabancı bir ülke olmadığı için adaptasyon sorunum olmadı. İnsanlarla hemen kaynaşabildim. Tabii işin futbol kısmı daha önemlidir” dedi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.