Konyaspor teknik direktörü Stanojevic hakemi eleştirdi

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, ilk 15 dakikada hakemin verdiği kartlara anlam veremediğini belirterek, “Bu durum bizi çok zor bir yola soktu. Diouf'un gördüğü kırmızı kart, oyunun gidişatını zorlaştırdı” dedi.

Konyaspor teknik direktörü Stanojevic hakemi eleştirdi

Konyaspor, Fenerbahçe’ye deplasmanda 4-0 mağlup oldu. Maçın ardından Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, sözlerine yaşanan depremlerde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek başladı.

HAKEM ELEŞTİRİSİ

Fenerbahçe'nin karşılaşmada iyi oynayan taraf olduğunu ifade eden Aleksandar Stanojevic, ilk yarıda Diouf'un gördüğü kırmızı kartın, kendileri adına oyunun gidişatını zorlaştırdığını belirtti.

İlk 15 dakikada hakemin verdiği kartlara anlam veremediğini de aktaran Stanojevic, şunları söyledi:

"Bu durum bizi çok zor bir yola soktu. Maçtan önce yeni kurallar ve yeni prensiplerle ilgili bilgi aldım. Fakat konuşmayla ilgili, 2-3 istişareyle ilgili bana bilgi verildi. Maçın başında gördüğümüz kartlar bizi çok yaraladı ve tempomuzu düşürdü. Tabii ki Fenerbahçe bugün çok ciddi bir performans ortaya koyarak kazandı. Bu konu hakkında bir yorumum yok. Başımıza gelen durumun olmamasını temenni ederdim."

Kırmızı kartın ardından oynamanın zor olduğunu dile getiren Stanojevic, "Özellikle yeni transferleri kullanamamamız bu maçtaki performansımızı etkiledi. Gelecek maçta kendimizi daha çok öne koyacağımızı söyleyebilirim. Kendimizi daha çok gösterme ihtimalimiz artacak." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum