Konyaspor teknik direktörü Stanojevic: Toy bir antrenör değilim!

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi sahasında Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu. Yeşil - Beyazlı ekibin yeni teknik direktör Aleksandar Stanojevic, “Toy bir antrenör değilim. Baskıyla baş etmek, mücadele etmek doğamda var.” dedi.

Konyaspor teknik direktörü Stanojevic: Toy bir antrenör değilim!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Ankaragücü'ne 1-0 yenilen Konyaspor'da teknik direktör Aleksandar Stanojevic, Konya Büyükşehir Stadyumu’nda maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yaşadıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu dile getirdi.

Top kontrolünün kendilerinde olmasına karşın daha fazla risk almaları gerektiğine işaret eden Stanojevic, "İlk yarıda olabildiğince şansımız vardı fakat çok iyi değerlendiremedik. Gelecek maçlarda daha çok enerji, gayret ve iradeyle oynayacağız." diye konuştu.

konyaspor-teknik-direktoru-stanojevic-toy-bir-antrenor-degilim.jpg

“TOY BİR ANTRENÖR DEĞİLİM”

Stanojevic, baskı ve stres düzeyinin yüksek olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Fakat ben tecrübesiz, genç ve toy bir antrenör değilim. Baskıyla baş etmek, mücadele etmek doğamda var. Tabii ki kupa maçından sonra bir şey söyleyemedim. Üzüntümü dile getirmek benim için de fazlasıyla hüzünlüydü. Şu ana kadar iki antrenman yaptım. Bu kadar kısa bir süreçte elimden geleni fazlasıyla göstereceğime inanabilirsiniz. Bundan sonrakilerin de daha iyi olacağına eminim. Takıma yeni optimize oluyorum, takım da bana yeni optimize oluyor."

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.