Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic’ten mağlubiyet yorumu

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Beşiktaş mağlubiyetini değerlendirdi. Oğulcan’ın gördüğü kırmızı kartın maçın kırılma anı olduğunu belirten Stanojevic, pozisyon üretmekte sorunlar yaşadıklarını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic’ten mağlubiyet yorumu

Konyaspor sahasında Beşiktaş’a 2-0 yenildi. Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa konuşan Sırp teknik adam, “Stresli bir karşılaşmaydı bizim için, kırmızı kart pozisyonundan sonra Beşiktaş’a karşı bir oyun çıkarmak bizim için zor hale geldi” dedi.

Yeteri kadar pozisyona giremediklerini belirten Stanojevic, rakip ceza sahasına girmede, bitiricilikte problemler yaşadıklarını sözlerine ekledi.

konyaspor-teknik-direktoru-stanojevicten-maglubiyet-yorumu.jpg

GÜNEŞ’TEN YAYINCI KURULUŞA TEPKİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise yayıncı kuruluşa güvenmediğini söyledi. “Kazandığımız maç sonrası bile olumsuzlukları konuşuyorsunuz” diyen tecrübeli teknik adam “ Camiayı farklı şekilde yönlendiriyorsunuz. Yayıncı kuruluşun tarafsız olmasını istiyorum ama olamazsınız” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ ZEMİNİ KONYA’DA

Şenol Güneş, MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içinse “Türkiye’de gördüğüm en iyi saha zemini burada. Yağmura rağmen bozulmadı ve oyuncular maç sonuna kadar ayakta kaldı.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum