Konyaspor teknik direktörü Stanojevic’ten transfer açıklaması

TÜMOSAN Konyaspor, 2023-2024 sezonunun hazırlıklarını Erzurum’daki kampta sürdürüyor. Kamp çalışmalarını ve futbolcuların durumlarını değerlendiren teknik direktör Aleksandar Stanojevic, transfer açıklaması yaptı.

Konyaspor teknik direktörü Stanojevic’ten transfer açıklaması

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezon çalışmalarını Erzurum’da sürdürüyor.

Yeşil-Beyazlılar, 21 Temmuz Cuma günü üçüncü hazırlık maçında Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sebail ile saat 17.00'de karşılaşacak.

“TAKIMIMIZ YÜZDE 50 SEVİYESİNDE”

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Bein Sports’a takımın kamp çalışmalarını ve futbolcuların durumlarını anlattı.

Geçen sezonu değerlendiren Stanojevic, “Şunu söyleyebilirim istediğimiz gibi başlayamadık. Başlangıcımız düşük oldu, mağlubiyetlerle başladık. Sonra iyi bir yükseliş yakaladık. Güçlü ekiplere karşı güzel skorlar elde ettik. İyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Erzurum'daki bütün çalışma şartları çok iyi bir şekilde devam ediyor. Burada kamp döneminde genç arkadaşlarımızın deneme gibi bir fırsatımız oluyor. Bunlar da çok iyi bir performans sergiliyorlar ve aynı şekilde yeni gelecek transferleri de bekliyoruz. Takımımız şu anda %50 seviyede diyebilirim” dedi.

konyaspor-teknik-direktoru-stanojevicten-transfer-aciklamasi.webp

ALEKSANDAR STANOJEVİC’TEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Stanojevic, “Öncelikle Pozuelo’nun yerini doldurmak gerekiyor. Takımı organize edebilecek bir on numara, forvet ve tabii ki de defansif bir orta saha ihtiyacımız var. Genç oyuncular bu kamp dönemini fazlasıyla faydalı geçirdi. Bunlardan bir tanesi de Mehmet Ali Büyüksayar diğer ise Ata Berk Karababa. Diğer genç oyuncularda iyi bir performans gösterdi” diye konuştu.

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.