Konyaspor teknik direktöründen yönetime kritik uyarı!

Konyaspor’da anlaşma sağlanan oyuncularla neden sözleşme imzalanamadığı ortaya çıktı. Ödemelerdeki gecikme ve şikayetler nedeniyle kulübün transfer tahtası kapandı. Stanojevic, Alanyaspor maçı sonrası “Zaman daralıyor, çözüm bulmalıyız” uyarısı yaptı.

Konyaspor teknik direktöründen yönetime kritik uyarı!

Futbolda yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Konyaspor iki oyuncu ile anlaşma sağladı fakat kulübün transfer tahtası kapalı olduğu için henüz sözleşme imzalanamadı.

“ZAMAN DARALIYOR, ÇÖZÜM BULMAYIZ”  

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Geçen sezon kadroda bulunan 7 futbolcunun takımdan ayrıldığına işaret eden Sırp teknik adam genç oyuncuların henüz Süper Lig seviyesinde olmadığını söyledi.

Stanojevic, “Transfer sürecinde zaman daralıyor, çözüm bulmalıyız” diyerek takıma takviye yapılması konusunda yönetime mesaj verdi.

konyaspor-teknik-direktorunden-yonetime-kritik-uyari.jpg

TRANSFER TAHTASI 4 AYDIR KAPALI

Konyaspor’da şu an için tek gündem kapalı olan transfer tahtasını açmak. Bu kapsamda Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi çalışma yürütüyor.

2019-2020 sezonunda Konyaspor'da forma giyen ve sorunlu bir şekilde ayrılan Makedon sol bek Leonard Zuta'nın şikayeti nedeniyle yeşil-beyazlıların transfer tahtası kapatıldı.

konyaspor-teknik-direktorunden-yonetime-kritik-uyari-001.jpg

ÖDENECEK PARA 540 BİN EURO

Zuta'nın o dönem Tatlıcak Tesisleri'ne gönderildiği ve mobing uygulandığı, bu nedenle anlaşmaya yanaşmadığı belirtildi.

Başkan Fatih Özgökçen, transfer tahtasının 4 aydır kapalı olduğunu ve 540 bin Euro ödeme yapılması halinde tahtanın açılacağını belirtti. Yönetimin önümüzdeki günlerde bu ödemeyi yapıp transferlerini açıklaması bekleniyor.

konyaspor-teknik-direktorunden-yonetime-kritik-uyari.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum