Konyaspor teknik heyeti şehit ve gazi aileleri ile buluştu

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ve yardımcıları, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi’ni ziyaret ederek şehit aileleri ve gaziler ile sohbet etti.

Konyaspor teknik heyeti şehit ve gazi aileleri ile buluştu

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ve yardımcıları Osman Demir ile Bekir Arpacı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi’ni ziyaret etti.

Palut ve ekibi, şehit aileleri ve gaziler ile sohbet ederek Büyük Zafer’in 100'ncü Yıldönümünü kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege; Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ve beraberindeki teknik heyetin yapmış oldukları anlamlı ve nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Konyaspor camiası başta olmak üzere yönetim kurulu, teknik heyet ve tüm sporcuları Eskişehir'de oynanan Fenerbahçe maçında 1-0 galibiyetle ayrılmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

PALUT: ONLARA MİNNETTARIZ

Şehit Aileleri ve Gaziler ile tek tek görüşen İlhan Palut, "Bu önemli günde burada olmaktan çok mutluyuz. Türk Milletinin Zafer Bayramını tebrik ediyorum. Millet olarak şehit ailelerine ve gazilere minnettarız ve her zaman onların yanındayız" ifadelerine yer verdi.

İmzalı formayı Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege'ye takdim eden İlhan Palut ve teknik heyet, derneği de gezerek faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ziyaret, şehitler için edilen duadan sonra şehit aileleri ve gaziler ile günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

konyaspor-teknik-heyeti-sehit-ve-gazi-aileleri-ile-bulustu.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.