Konyaspor teknik patronu Uçar mağlubiyeti tek cümleyle özetledi
Konyaspor, penaltı golüyle 3 puanı kaybetti. Recep Uçar, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, üzüntüsünü dile getirerek; "Bugün gol atamadığımız için kaybettik. En kötü 1 puan alacağımız bir maçtı, oyuncularımla gururla duyuyorum.” dedi.
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir, konuk ettiği TÜMOSAN Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Bugün yenilginin en büyük sebebi gol atamamız oldu. Başakşehir'e başarılar diliyorum. Mazeretsiz amasız rakibi tebrik edeceğiz. Bugün korner dahi atamadılar bize. Ben Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nde bile korner atmadan maç bitirdiğini hatırlamıyorum. Planımızın çok iyi işlediği bir maçı, basit bir hatayla kaybettik." dedi.
"FARKLI HAYALLER KURABİLİRDİK"
Recep Uçar açıklamasının devamında şunları söyledi:
"Son haftalara daha emin girip hatta buradan alacağımız galibiyetle üst sıralar için farklı hayaller kurup puan tablosunun altına değil artık üstüne bakmak istiyorduk ama başaramadık. Taktiksel disiplin, oynadıkları oyun ve gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncuların canı gönülden kutluyorum onların hepsiyle gurur duyuyorum.
"KORKULU RÜYA YAŞAMAYACAĞIZ"
Kazanmayı hak ettiğimiz en kötü bir beraberlikle biteceğimiz bir maçtan puansız olarak evimize dönüyoruz. Konyaspor taraftarının içi rahat olsun. Oluşturacağımız birliktelikle geçen sene yaşadığımız korkulu rüyayı Allah'ın izniyle görmeyip kupada da hedefimize gitmeye çalışacağız. Biz kalan 7 haftada en çok puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz."
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hoca hala masal okuyor 1 yarı kaç pozisyon vardı kaleye sırtı dönük adama faul yapılmaz takımda 2 yarıda değişiklikler yapılmalıydı golü ye ondan sonra çıkaramadım diye didin herkes kupaya odaklanmış kendinizi avutmaya lige bakın
Yanıtla (0) (0)