Konyaspor Trabzon'da 3 puan arayacak

Cumartesi günü sahasında Göztepe'ye karşı beklenmedik bir mağlubiyet alan Konyaspor, Süper Lig'in 20. haftasında salı akşamı Trabzonspor'a konuk olacak.

Konyaspor Trabzon'da 3 puan arayacak

Konyaspor, Süper Lig'in 20. haftasında yarın (19 Ocak Salı günü) deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak maçı Abdülkadir Bitigen yönetecek. 

MAÇIN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Yeşil beyazlılar bu maçın hazırlıklarını Kayacık Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.

Oyuncular, 5’e 2 ile devam eden antrenmanın son bölümünde taktik çalışma yaptı. Konyaspor kafilesi çalışmanın ardından Trabzon'a giderek kampa girdi. 

KONYASPOR'DA HEDEF GALİBİYET

Süper Lig'de oynadığı 18 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan ev sahibi Trabzonspor, topladığı 27 puanla 8. sırada yer alıyor.

Geçen cumartesi sahasında Göztepe'ye karşı beklenmedik bir yenilgi alan Konyaspor ise 22 puanla 13. sırada bulunuyor. Bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerinde toplayan ve yenildiği maçlarda dahil olmak üzere oynadığı karşılaşmalarda 90 dakika oyundan hiç düşmeyen Konyaspor, Trabzon deplasmanına da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

konat1.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.