Konyaspor transfer için kolları sıvadı! 3 büyüklerle de görüşme var

Konyaspor kötü gidişe dur demek için transfer görüşmelerine başladı. İlhan Palut sonrası yaşanan sıkıntılar ve alınan şok mağlubiyetler yönetimi harekete geçirdi.

Konyaspor transfer için kolları sıvadı! 3 büyüklerle de görüşme var

Konyaspor transfer için kolları sıvadı.

Amir Hadziahmetovec’in Beşiktaş'a gitme isteğinden vazgeçmemesi üzerine Konyaspor yönetiminin 3 büyüklerden klas bir futbolcunun takıma kazandırılması için ilk görüşmeyi yaptığı, hatta prensipte el sıkıştığı ifade ediliyor.

Öte yandan İlhan Palut sonrası takımın başına geçen Sırp hocanın, yönetime üç kişilik bir transfer listesi sunduğu, yönetiminde istenilen futbolcuların menajerleriyle temas kurulduğu belirtiliyor.

Konyaspor'da oynayan Boşnak oyuncuların, Sırp asıllı teknik direktöre mesafeli oldukları söylentileri sonrası bazı yöneticilerin Boşnak futbolcularla görüştüğü, yeni dönemde daha profesyonel düşünmeleri gerektiğinin kendilerine hatırlatıldığı konuşuluyor.

konyaspor-transfer-icin-kollari-sivadi-3-buyuklerle-de-gorusme-var.jpg

Bu arada İstanbulspor maçında futbolcuların daha dikkatli olmaları, kendi saha ve seyircisi önünde oynanacak maçın sadece üç puanlık bir maç olmadığı, kötü gidişata artık dur denmesi gerektiği hatırlatıldı.

Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen'in üç büyüklerden birinin başkanıyla yapılan ve el sıkışmaya kadar varan temasın bu hafta mutlu sonla bitmesi için üç kişilik bir heyetle İstanbul'a gideceği gelen bilgiler arasında.

konyaspor-transfer-icin-kollari-sivadi-3-buyuklerle-de-gorusme-var-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum