Konyaspor, transfer listesini oluşturdu

Gelecek sezon Avrupa Kupalarında mücadele etmeyi hedefleyen Konyaspor yeni sezona çok iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Yaz transfer sezonu için kolları şimdiden sıvayan Yeşil-beyazlı yönetim sezonun sona ermesini bekliyor.

Konyaspor, transfer listesini oluşturdu

Gelecek sezon Avrupa Kupalarında mücadele etmeyi hedefleyen Konyaspor yeni sezona çok iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Yaz transfer sezonu için kolları şimdiden sıvayan Yeşil-beyazlı yönetim sezonun sona ermesiyle birlikte transfer bombalarını arka arkaya patlatacak.

Konyaspor’da Başkan Özgökçen ve kurmayları Scout ekibi’nin Avrupa’dan dönmelerini beklerken gelecek raporlar doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacak.

Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda transfere yön verecek olan Konyaspor yönetiminin Mayıs ayında ise transfer çalışmalarını sona erdirerek lig hazırlıklarına tam kadro ile başlamayı hedefliyor.

Ayrıca genç teknik direktör İlhan Palut'un ise yardımcı antrenörlerini oyuncu izlemede görevlendirdiği ve listedeki oyuncuları en ince ayrıntısına kadar incelettiği belirtildi.

Öte yandan Konyaspor yönetiminin orta saha, kanat, stoper ve forvet mevkilerine transfer yapmayı planladığı öğrenilirken, Başkan Özgökçen’in ise ses getirecek bazı isimleri kadroya katmak için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

BYTQİ, SKUBİC VE AHMED HASSAN BELİRSİZ

Öte yandan iç transferde ise sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Skubic, Ahmed Hassan ve 2023’de sözleşmesi sona erecek olan Bytqi ile sözleşmelerinin uzatılması konusunda henüz bir gelişme yaşanmadı.

Bu oyuncularla alakalı kararın sezon sonu teknik direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda verileceği ifade edilirken, Abdülkerim Bardakçı için ise resmi bir teklifin gelmediği kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.