Konyaspor tribün desteği istiyor

UEFA Konferans Ligini katılmak isteyen Konyaspor, 15 Mayıs Pazartesi günü son kez taraftarının önüne çıkacak. Yeşil-beyazlı takım taraftarlarına çağrıda bulunarak tribün desteği istedi.

Konyaspor tribün desteği istiyor

Süper Lig’de bu sezon fırtına gibi esen ve Şampiyonlar Ligini son haftalara kadar kovalayan Konyaspor, taraftarına veda etmeye hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı takım sezonun son iç saha maçında 15 Mayıs Pazar günü Hatayspor ile karşılaşacak.

Son iki haftada alınan yenilgilerle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligine gitme şansını kaybeden yeşil-beyazlılar gözünü UEFA Konferans Ligine çevirdi. Konyaspor, Hatayspor karşılaşmasını kazanarak Avrupa Kupalarına merhaba demek isterken, taraftarına da çağrıda bulundu.

konyaspor.jpg

Bu sezon yeterince tribün desteği alamayan Konyaspor, Hatayspor maçının biletlerini bugün satışa sunarken, kritik maçın biletleri 5 ile 50 TL arasında satılıyor. Konyaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular ise sahalarında oynayacakları son maçta taraftarlarını yanlarında görmek istiyor.

Konyaspor Kulübü çağrıda bulunarak, “ SEN OLMADAN BAŞARI MÜMKÜN DEĞİL” diyerek yeşil-beyazlı renklere gönül verenleri tribünlere davet etti.

HABER DAİRESİ

3.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.