Konyaspor ve Adana Demirspor’a ceza kesildi

Konyaspor’un 2-1’lik mağlubiyetiyle sona eren Adana Demirspor maçı sonrası her iki takıma da ceza kesildi. İşte PFDK’nın iki takım hakkındaki kararları.

Konyaspor ve Adana Demirspor’a ceza kesildi

Konyaspor ile Adana Demirspor Süper Lig maçında Konya’da karşılaşmış, Yeşil Beyazlılar 2-1 mağlup olmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu, hem Konyaspor hem de Adana Demirspor’un PFDK'ya sevk edildiğini açıklamıştı.

KARAR AÇIKLANDI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun aldığı kararlar şöyle:

“Arabam com Konyaspor Kulübünün, 19.04.2023 tarihinde oynanan Arabam com Konyaspor-Adana Demirspor A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, akreditasyon sisteminin işletilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına,

Adana Demirspor A.Ş’nin, 19.04.2023 tarihinde oynanan Arabam com Konyaspor-Adana Demirspor A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Adana Demirspor A.Ş. sporcusu Babajıde Davıd Akıntola’nın, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 Resmi Müsabakadan Men Cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum