Konyaspor vefat eden eski futbolcusunu andı

Konyaspor Kulübü 2018 yılında beyin kanaması sonucu genç yaşta vefat eden eski futbolcusu Muhammet Yürükuslu’yu unutmadı.

Konyaspor vefat eden eski futbolcusunu andı

Konyaspor altyapısından yetişen Muhammet Yürükuslu, 24 Ocak 2018’de beyin kanaması geçirmiş, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan genç futbolcu 16 Şubat’ta yaşama veda etmişti.

Konyaspor, Muhammet Yürükuslu’yu vefatının 6. yıl dönümünde unutmadı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Futbolcumuz Muhammet Yürükuslu’yu vefatının yıldönümünde rahmet ve özlemle anıyoruz.”

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da Muhammet Yürükuslu’yu vefatının 6. yıl dönümünde andı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

“Örnek ve sevilen sporcu kişiliği ile hafızalarda yer edinen Muhammet kardeşimiz geçirdiği beyin kanaması sonucu 16 Şubat 2018 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştu. Spor ailemize ve yakınlarına sabır dileklerimizle, ruhu şad olsun”

konyaspor-vefat-eden-eski-futbolcusunu-andi.jpg

MUHAMMET YÜRÜKUSLU KİMDİR!

"Futbola Konyaspor altyapısında başlayan Muhammet Yürükuslu, 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A takım kadrosuna dahil edildi. 2013-2014 sezonunun sonuna kadar yeşil-beyazlı kulübe başarıyla hizmet eden Muhammet Yürükuslu, Altınordu, Sakaryaspor, Diyarbekirspor ve Konya Anadolu Selçukspor takımlarında forma giydi.

İSMİ SPOR TESİSİSİNDE YAŞATILIYOR

27 yaşında hayatını kaybeden ve örnek kişiliği ile tanınan Muhammet Yürükuslu’nun ismi Meram Belediyesi tarafından Aşkan’daki bir spor tesisinde yaşatılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.