Konyaspor, yarın Antalyaspor’u konuk edecek

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın kendi sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan yeşil-beyazlılarda hedef 3 puan.

Konyaspor, yarın Antalyaspor’u konuk edecek

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın kendi sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Ligin geride kalan 16 haftalık bölümünde 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Konyaspor, 30 puanla 2. sırada bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip bu zorlu mücadeleyi kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Konyaspor’da  sakatlığı süren Oğulcan Ülgün Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Zymer Bytyqi ise sarı kart sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcu kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 18. haftasında oynanacak olan Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

Konyaspor, Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde bugün yapacağı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayıp kampa girecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.