Konyaspor yarın Beşiktaş ile karşılaşacak

Konyaspor ile Beşiktaş Süper Lig'de yarın 46. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde oynanan 45 maçın 25'ini Beşiktaş, 6'sını Konyaspor kazandı. 14 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Konyaspor yarın Beşiktaş ile karşılaşacak

Konyaspor Süper Lig'in 26. haftasında yarın Beşiktaş’a konuk olacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Süper Lig'de çıktığı 25 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik, 9 yenilgi yaşayan Beşiktaş, 40 puan ve averajla 4. sırada yer aldı.

Oynadığı müsabakaların 5'ini kazanan, 10'unda berabere kalan ve 10'undan mağlubiyetle ayrılan Konyaspor ise haftaya 25 puanla 19. basamakta girdi. İki takım arasında ligin ilk yarısında Konya'da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazandı.

KONYASPOR’DA 2 EKSİK

Konyaspor’da kart cezalısı Moreno ve sakatlığı bulunan Adil Demirbağ bu maçta forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı takımda da Amir Hadziahmetovic, Chamberlain, Tayfur Bingöl, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Erhan Hekimoğlu sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

konyaspor-yarin-besiktas-ile-karsilasacak-001.jpg

ABOUBAKAR 72 GÜN SONRA DÖNÜYOR

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, yaklaşık 2,5 ay sonra formasına kavuşabilir. Sakatlığını atlatan ve bir süredir takımla çalışan Aboubakar'ın Konyaspor karşısında oynaması bekleniyor.

konyaspor-yarin-besiktas-ile-karsilasacak.jpg

SÜPER LİG’DE 46. RANDEVU

Beşiktaş ile Konyaspor, Süper Lig'de yarın 46. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 45 maçta Beşiktaş'ın galibiyetlerde 25-6, gol sayısında ise 88-43 üstünlüğü bulunuyor.

Beşiktaş, iç sahada Konyaspor ile yaptığı 22 lig müsabakasında 16 galibiyet elde etti. Bu maçların 4'ü beraberlikle tamamlanırken, 2'sini ise Konyaspor kazandı.

Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'daki maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında elde etti.

Beşiktaş ile oynadığı müsabakalardan 5'ini tek farklı skorlarla kazanan Konyaspor ise 2020-2021 sezonunda siyah-beyazlılara 4-1 üstünlük kurarak en farklı galibiyetine imza attı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.