Konyaspor yönetiminden transfer açıklaması

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Rize maçı sonrası takıma yapılacak takviyelerle ilgili konuştu. Bulut, hafta içinde libero ve orta saha transferlerini bitirmek istediklerini söyledi. Başkan Ömer Korkmaz ise camiaya çağrı yaptı.

Konyaspor yönetiminden transfer açıklaması

Konyaspor Süper Lig’e tutunmak için var gücüyle mücadele ediyor. Hoca değişikliği ve transferlerle toparlanmaya çalışan yeşil-beyazlılar Rize’de üç puanı kaçıran taraf oldu.

Maç sonrası Konyaspor cephesinde başkanlar Ömer Korkmaz ve Adem Bulut basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

YÖNETİM İKİ TRANSFER DAHA YAPACAK

İkinci Başkan Adem Bulut, defans ve orta sahaya takviye yapacaklarını belirterek görüşmelerin önümüzdeki hafta sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi. Ahmet Oğuz’un sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığını aktaran Bulut, “Şu an yeni oyuncularla bir toplanma oldu. Mücadele ediyoruz sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi.

konyaspor-yonetiminden-transfer-aciklamasi.jpg

KORKMAZ’DAN BİRLİK ÇAĞRISI

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’da ekonomik durumu gözeterek transfer hamlelerini yapmaya çalıştıklarına dikkati çekti.

Kadroda bulunan ancak yeterli katkıyı veremeyen oyuncularla yolları ayıracakları ve görüşmelerin sürdüğünü anlatan Korkmaz, camiaya birlik çağrısı yaptı ve şunları söyledi:

“Biz bir arada çok güçlü durarak takımımıza da bu havayı yansıtmamız lazım. Karamsarlığa düşmeden bütün camiayı aynı noktaya bizimle birlikte yan yan durmaya ediyoruz ki bu takım bizden bu gücü alsın”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.