Altın 5940.345
BIST 11311.31
Dolar 42.6748
Euro 50.0876
Sterlin 56.9808

Konyaspor yönetiminden Vali Akın’a ziyaret

13 Haziran'da yapılan olağan genel kurul sonucu TÜMOSAN Konyaspor Başkanlığına seçilen Ömer Atiker ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.

Konyaspor yönetiminden Vali Akın’a ziyaret

Konya Valisi İbrahim Akın, TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, İkinci Başkan Celalettin Hakan Katırcı ve Başkan Vekili Yunus Derebağ’ı im makamında kabul etti.

Ziyarette Konyaspor’un mevcut durumu ve gelecek hedefleri konuşuldu. Yeşil-beyazlı kulüpten görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “Sayın Valimizin spora ve Konyaspor’a olan desteği bizleri son derece memnun etti. Bu nazik kabulü ve misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyor, Konya’nın spor alanında daha da ileriye gitmesi adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz. Konyaspor olarak hem sportif başarılarımızı sürdürmek hem de şehrimize değer katmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir Konyaspor için hep birlikte ilerleyeceğiz.” denildi.

konyaspor-yonetiminden-vali-akina-ziyaret.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.