Konyaspor zirve yaptı

1.067 golün atıldığı ligi 68 puanla 3. sırada tamamlayan ve 3.kez Avrupa Kupalarında mücadele etme hakkı elde eden Konyaspor 66 golle en fazla gol atan takımlar sıralamasında ilk 5'in içinde yer aldı.

Konyaspor zirve yaptı

Süper Lig’de heyecan sona erdi. Zorlu ve çekişmeli geçen maçlara sahne olan 2021-2022 sezonunda en fazla gol atma unvanını, 73 golle rakip ağlara meşin yuvarlağı gönderen ekip Fenerbahçe elde etti.

1.067  golün atıldığı ligi 68 puanla 3. sırada tamamlayan ve 3.kez Avrupa Kupalarında mücadele etme hakkı elde eden Konyaspor ise 66 golle en fazla gol atan takımlar sıralamasında 5.sırada yer aldı. Lig’de 68 golle Trabzonspor, 73 gollü Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada yer alırken, bordo-mavilileri 67 golle Kasımpaşa takip etti. 56 golle Beşiktaş, Konyaspor’u takip ederken, 54’er gole sahip Antalyaspor ve Kayserispor’da sezonu en çok gol atan takımlar arasında kapattı.

Süper Lig'de, Ligde rakip fileleri en az havalandıran takım ise 27 golle Yeni Malatyaspor, 77 gol ile en fazla kalesinde gol gören ekip ise Göztepe oldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.