Konyaspor zirvede!

Teknik direktörlüğünü İlhan Palut’un yaptığı Konyaspor, göze hoş gelen hücum futboluyla Süper Lig'in dikkat çeken takımlardan birisi olurken, kafa gollerinde ise zirvede yer aldı.

Konyaspor zirvede!

Etkili futboluyla başarılı sonuçlara imza atan ve şampiyonlar ligini kovalayan Konyaspor, bu sezon futbolseverlere her türden gol izletmeyi başardı. Kadrodaki oyuncuların çok yönlülüğü nedeniyle farklı hücum varyasyonları sergileyebilen yeşil-beyazlı ekip, özellikle kafa golü konusunda birçok takımı geride bıraktı.

Konyaspor’da bu sezon atılan 59 golün 13’ünü kafa vuruşlarından geldi. Ligin en fazla kafa golü atan takım sıralamasında zirvede yer alan Konyaspor, bu alanda Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe’yi geride bıraktı. Ligde kafa gollerinde ilk sırada yer alan yeşil-beyazlı takımı, 12 golle Sivasspor, 10’ar golle Fenerbahçe ve Kayserispor takip etti.

ABDÜLKERİM İLK SIRADA

Konyaspor’da bu sezon hücuma verdiği katkı ile göze çarpan ve 5 gole ulaşan Abdülkerim Bardakçı en çok kafa golü atan isim oldu. 27 yaşındaki savunmacı, bu sezon oynadığı 30 Süper Lig maçında rakip ağlara tam 4 kafa golü bıraktı. Golcü savunmacıyı 3 kafa golü ile Ahmed Hassan, 2’şer kafa golü ile Sokol Cikalleshi ve Amar Rahmanovic, 1’er golle Endri Çekiçi ve devre arası transfer döneminde takımdan ayrılan Serdar Gürler takip etti.

Öte yandan yeşil-beyazlıların 21 golü sağ, 11 golü de sol ayakla gelirken, penaltıdan 4, frikikten ise 1 gol kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.