Konyaspor'a bir sakatlık şoku daha! Malatya kadrosundan çıkarıldı

Konyaspor'da antrenmanda sakatlanan Jesse Sekidika Yeni Malatyaspor maçı kafilesinden çıkarıldı. Arka kasında sertlik ve ağrı hisseden Levan Shengelia'nın durumunun ise maç saatinde belli olacağı açıklandı.

Konyaspor'a bir sakatlık şoku daha! Malatya kadrosundan çıkarıldı

Konyaspor'da antrenmanda sağ uyluk arka kas grubunda sertlik ve ağrı hisseden Jesse Sekidika'nın uyluk arka adale üst kısmındaki kas tendon bileşkesinde 1. derece ödem ve zorlanma tespit edildi. Tedavisine başlanan futbolcu Yeni Malatyaspor maçı kafilesinden çıkarıldı.

Yine aynı şekilde ağrı hisseden Levan Shengelia ise Malatya maçı kafilesinde yer aldı. Shengelia'nın durumunun maç saatinde belli olacağı açıklandı.

Diğer taraftan Kaleci İbrahim Sehic'in, antrenör Bekir Arpacı eşliğinde saha ve salon çalışmalarını sürdürdüğü, futbolcunun  oynayacak duruma gelene kadar özel çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Tedavi ve çalışmalarına fizyoterapist eşliğinde devam edilen Amir Hadziahmetovic'in ise pazartesi günü  çekilecek MR'ının ardından takım çalışmalarına katılmaya başlamasının beklendiği kaydedildi.

Tedavi ve bireysel antrenmanlarına devam eden Musa Çağıran ve Volkan Fındıklı ise fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına sürdürüyor. Her iki futbolcu da Malatyaspor maçı kafilesinde yer almayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.