Konyaspor’a durmak yok!

Kasımpaşa beraberliğiyle galibiyet özlemi 4 maça çıkan Konyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Konyaspor’a durmak yok!

Kasımpaşa beraberliğiyle galibiyet özlemi 4 maça çıkan Konyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. 

Süper Lig’in 13. Haftasında Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde bugün yapılan antrenman ısınma ile başladı. Taktik çalışma ile devam eden antrenman rondo oyun ile sona erdi.

Yeşil beyazlılar, 4 Kasım Cuma günü saat 14.30'da yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.
Ligde son 4 maçtır galibiyete hasret kalan Anadolu Kartalı, Trabzonspor maçıyla tekrar çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

Üst üste Trabzonspor ve Kayserispor deplasmanlarına çıkacak olan Konyaspor bu iki maçtan en iyi sonuçları alarak Dünya Kupası arasına moralli girmek istiyor.

Öte yandan Katar'da 20 Kasım-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e 13 Kasım'da ara verilecek.

Dünya Kupası finalleri sonrası ilk lig müsabakaları, 23-24-25 Aralık tarihlerinde oynanacak ve verilen ara haricinde bir devre arası olmayacak.

Trabzonspor ve Kayserispor maçlarının ardından izne ayrılacak Konyaspor, izin sonrası Antalya’da kamp yapacak. Yeşil beyazlı ekip devre arası niteliği taşıyan Dünya Kupası arasında yurt dışında hazırlık maçı yapmayı da planlıyor.

İşte Konyaspor'un bugünkü çalışmasından fotoğraf kareleri:

konyaspora-durmak-yok.jpg

konyaspora-durmak-yok-001.jpg

konyaspora-durmak-yok-002.jpg

konyaspora-durmak-yok-003.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.