Konyaspor'da 1 oyuncu sakat, 5 isim de ceza sınırında

Süper Lig'in 37’inci haftasında Pazar günü Hatayspor ile karşılaşacak Konyaspor'da, maç öncesi 1 oyuncunun sakatlığı sürerken, 5 oyuncu da sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Konyaspor'da 1 oyuncu sakat, 5 isim de ceza sınırında

Spor Toto Süper Lig'de 36’ıncı haftada Antalyaspor’a 3-2 mağlup olan Konyaspor, 37’inci hafta karşılaşmasında pazar günü saat 19.00'da sahasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak.

Kayacık Tesislerinde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde son çalışmasını yapacak olan yeşil-beyazlılar daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

1 OYUNCU SAKAT, 5 İSİM DE CEZA SINIRINDA

Yeşil-beyazlı takımda cezasını tamamlayan Amar Rahmanovic'in, Hatayspor maçında kadrodaki yerini alması beklenirken, Antalya maçı öncesi sakatlanarak kadrodan çıkartılan M’Poku’nun ise bu maçta forma giyip giymeyeceği netlik kazanmadı.

Öte yandan Konyaspor’da Skubic, Sokol Cikalleshi, Endri Çekiçi, Zymer Bytyqi ve Oğulcan Ülgün ise sarı kart sınırında bulunan oyuncular. Bu oyuncular kart görmeleri halinde ligin 38.haftasında deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyemeyecekler.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.