Konyaspor’da 3. etap çalışmaları başlıyor

Konyaspor, 3 günlük izinin ardından yarın yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Konyaspor’da 3. etap çalışmaları başlıyor

Konyaspor’da teknik heyet tarafından futbolculara verilen 3 günlük izin bugün sona erecek. Yeşil-Beyazlılar yarın Kayacık Tesislerinde yeniden toplanarak lig hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde akşam üzeri ilk çalışmasını gerçekleştirecek olan Yeşil-Beyazlılarda moraller yüksek.

Yeni sezon çalışmalarına 29 Haziran’da Kayacık Tesislerinde başlayan ve 22 Temmuz’a kadar çalışmalarını Konya’da sürdüren Konyaspor, daha sonra ikinci etap hazırlıkları için Erzurum’a gitmişti. Yaklaşık 10 günlük Erzurum kampı süresince Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Antalyaspor takımları ile hazırlık maçları oynayan Yeşil-Beyazlılar 1 Ağustos’ta Konya’ya dönerek 3 günlük izine çıkmıştı.

İlk iki etap boyunca hücum, pas, kondisyon, teknik ve taktik antrenmanlar gerçekleştiren Konyaspor’da oyuncuların performansları Teknik Direktör İlhan Palut’un yüzünü güldürmüştü.

Öte Yandan Yeşil-Beyazlıların bu hafta sonunda Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile hazırlık maçı oynanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.