Konyaspor’da 5 milyon euro’luk beklenti!

Beşiktaş Kulübü, Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı’nın menajeri ile el sıkıştığı iddia edilirken, yeşil-beyazlı yönetim bu transferden 5 milyon euro’luk gelir bekliyor.

Konyaspor’da 5 milyon euro’luk beklenti!

Beşiktaş Kulübünün, transfer listesinde ilk sırada yer alan Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı’nın menajeri ile el sıkıştığı iddia edildi.

Siyah-Beyazlı takımın kurmaylarının, 27 yaşındaki oyuncunun temsilcisi üzerinden anlaştığı ve Konyaspor yönetimine ise 2 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu iddia edildi. Konyaspor yönetiminin ise sezon sonuna kadar düşünme süresi istediği bildirildi.

Daha önce ise Beşiktaş yönetiminin Konyaspor’a 2 milyon Euro’luk teklifini 3 milyon Euro’ya çıkarttığı kaydedilmişti.

KONYASPOR’DAN TEKLİF YOK AÇIKLAMASI

Transferi yılan hikayesine dönen Abdülkerim Bardakçı için, Konyaspor yönetimi ise kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını açıkladı. Yıldız futbolcunun transferinden en az 5 milyonluk Euro’luk bir gelir bekleyen Konyaspor yönetiminin ise sezon sonunda nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

Bu sezon Konyaspor’da 32 maça çıkıp 5 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyan Abdülkerim, A Milli Takım ’ın oyuncu havuzu içerisinde bulunuyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.