Konyaspor’da Ali Çamdalı yeni sezondaki hedeflerini anlattı

Konyaspor’da teknik direktör Ali Çamdalı, yeni sezon öncesi Konya basını ile ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Çamdalı, “Fizik gücü yüksek, taraftarı heyecanlandıracak bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi.

Konyaspor’da Ali Çamdalı yeni sezondaki hedeflerini anlattı

Konyaspor 2024-2025 Süper Lig sezonu hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar 1. etap kamp çalışmalarını Cumartesi günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kayseri yolculuğu öncesi yeşil-beyazlı takımda medya günü düzenlendi. Teknik direktör Ali Çamdalı, antrenman öncesi Konya’daki spor basını temsilcilerine yeni sezondaki hedefleri ve transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ÖNCELİK FORVET TRANSFERİ

Gelecek sezon güçlü, fizik gücü yüksek ve taraftarı heyecanlandıracak bir takım oluşturmayı planladıklarını söyleyen Çamdalı, “Son 4 hafta başlayan kariyer başlangıcım var. Ama alınan 5 puanda aklımdaki oyunu yansıttım. Planım şu, güçlü ve taraftarı heyecanlandıran bir Konyaspor oluşturmak. Tek amacım tekrar korkulan bir deplasman haline gelmek” dedi.

konyasporda-ali-camdali-yeni-sezondaki-hedeflerini-anlatti.png

Transfer çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Ali Çamdalı, “İhtiyaç duyduğumuz oyuncuları en kısa zamanda takıma katmak istiyoruz. Önceliğimiz forvet, en hızlı şekilde o mevkiye oyuncu kazandırmak istiyoruz. Taraftarımız bıraktığı yerden desteğe devam ederse mutlu oluruz. Birlik ve beraberlik içinde tekrar kenetlenip eski Konyaspor’u yakalamalıyız.” ifadelerini kullandı.

konyasporda-ali-camdali-yeni-sezondaki-hedeflerini-anlatti.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.