Konyaspor'da Alper Potuk defteri kapandı

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Konyaspor’un Alper Potuk ile ilgilendiği ifade edilmişti. Yeşil-Beyazlılar, oyuncunun Çaykur Rizespor ile anlaşmasının ardından rota listedeki diğer oyunculara çevrildi.

Konyaspor'da Alper Potuk defteri kapandı

Bir süredir Konyaspor’un gündeminde yer alan Alper Potuk defteri kapandı. Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlı yönetim bir süredir görüştüğü Alper Potuk’un, Çaykur Rizespor ile anlaşmasının ardından rotasını listede bulunan diğer oyunculara çevirdi.

Dış transferde kanat ve forvet arayışlarını sürdüren Konyaspor’un Botaka, Mame ,Noah Loosli ve Onur Atasayar ile temas kurduğu iddia edildi. Yeşil-Beyazlı yönetimin bu oyuncularla görüştüğü ve anlaşma sağlandığı takdirde sözleşme imzalayacağı belirtildi.

MİYA’YA TEKLİF YOK

Öte yandan gelecek sezon kadroda düşünülemeyen Miya için henüz resmi bir teklifin gelmediği belirtilirken, oyuncun takımla birlikte antrenmanlara katıldığı ifade edildi. Artem Kravets ile görüşmelerin sürdüğü ancak henüz bir anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi. 

Daha önce iç transferde Eray Birniçan ve Alper Uludağ’la yeni sözleşme imzalayan, 1922 Konyaspor’dan ise Ekrem’i renklerine bağlayan Konyaspor, dış transferde de bugüne kadar 3 isme sözleşme imzalattı.

Yeşil-Beyazlılar ön libero mevkiinde oynayan Oğulcan ve Soner Dikmen ile sağ kanat oyuncusu Serdar Gürler’i kadrosuna katmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.