Konyaspor'da Antalyaspor maçının hazırlıkları başladı

Süper Ligin son maçını deplasmanda Antalyaspor ile yapacak olan Konyaspor’da hazırlıklara ara vermeden başlandı.

Konyaspor'da Antalyaspor maçının hazırlıkları başladı

Süper Lig’de 2020-2021 Sezonunun son hafta maçında 15 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak olan Konyaspor hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen oyuncular katılmazken Alper Uludağ takımdan ayrı olarak çalıştı. Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı 5’e 2 ile tamamladı.

PALUT 7. GALİBİYETİ PEŞİNDE

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, sezonun son karşılaşması olan Antalyaspor maçını kazanarak Yeşil-Beyazlı takımda 7.galibiyetini almak istiyor. Konyaspor’un başında çıktığı 17 karşılaşmada 6 galibiyet alan genç teknik adam, Antalyaspor maçı öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı. Sezonun son maçına çıkacaklarını öğrencilerine hatırlatan Palut, ligde üst üste 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldıklarını belirterek “ Son maçımızı Antalyaspor ile yapacağız. Size güvenim tam. Ligi 3 puanla kapatalım” dediği öğrenildi.

TÜM PLANLAR GOL ÜZERİNE

Antalya'da ligin son maçına çıkacak olan Konyaspor’da  tüm planlar 'gol' üzerine kurulu. Yeşil-Beyazlı takımın hocası İlhan Palut, ligin ilk yarısında oynanan ve golsüz sona eren karşılaşmayı takımına hatırlatarak, bir kez daha aynı katı savunma anlayışını beklediğini, bu nedenle atak varyasyonlarını çeşitlendirmeleri gerektiğini öğrencilerine iletti.

konyaspor.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.