Konyaspor’da başkan adaylığı için bir isim konuşulmaya başlandı

Konyaspor’da 5 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulda başkan adaylığı için Fatih Özgökçen ismi konuşulmaya başlandı. (Fatih Özgökçen kimdir?)

Konyaspor’da başkan adaylığı için bir isim konuşulmaya başlandı

Konyaspor Kulübünün olağanüstü kongresi, 5 Haziran 2021 cumartesi günü saat 18.00’de Ramada Plaza Otelde yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde olağanüstü genel kurul 12 Haziran Cumartesi günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

Mevcut başkan Hilmi Kulluk’un aday olmayacağını açıklamasından sonra yeşil beyazlı kulübün başkanlığı için kimlerin adayın olacağı merak konusu olmuştu.

Genel kurula 10 gün kala sosyal medyada Fatih Özgökçen ismi konuşulmaya başlandı. Özgökçen’in Konyaspor Başkanlığı için aday olacağı belirtildi.

FATİH ÖZGÖKÇEN KİMDİR?

1977 yılında Konya’da doğmuştur. İlkokulu Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Konya Merkez İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır. 1998-2002 yılları arasında Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenim görmüştür. Yüksek Lisansını Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ana Bilim dalında tamamlamıştır. 2003 yılından itibaren Konya’da serbest avukatlık yapmaktadır. Serbest avukatlık süresince çeşitli ticari şirketlerin, işletmelerin ve Kamu Kurumlarının Hukuk Müşavirliğini yapmıştır. 2002-2017 yılları arasında çeşitli derneklerde ve Konyaspor Futbol Kulübünde Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Halen Kültür Bakanlığı Konya Koruma Bölge Kurulu Üyeliği görevini ifa etmektedir. Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır. 14 Ağustos 2018 tarihinde İlbank A.Ş.’ de Denetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlamıştır.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum