Konyaspor'da başkanlık seçimi yapılacak

Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul toplantısı bugün yapılacak. Tek liste ile girilecek seçimde mevcut Başkan Fatih Özgökçen, güven tazeleyerek yeni isimlerle görevine devam edecek.

Konyaspor'da başkanlık seçimi yapılacak

Tümosan Konyaspor’da beklenen gün geldi. Mevcut yönetim tarafından 17 Temmuz’da alınan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı bugün saat 19.00’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması durumunda genel kurul 8 Ağustos Salı günü aynı yer ve saatte bu kez çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

Yeni sezon planlamasına geç kalınmaması adına ilk oturumda çoğunluğun sağlanması bekleniyor. 

konyasporda-baskanlik-secimi-yapilacak.jpg

SEÇİME TEK LİSTE İLE GİRİLECEK

Mevcut yönetimden rahatsız olan ve genel kurul talep eden kesimden şu ana kadar bir başkan adayı çıkmadı. Bu yüzden seçime tek liste ile girilecek. Fatih Özgökçen, yönetim kuruluna alacağı yeni isimlerle yoluna devam edecek.

Mevcut yönetim kongre öncesi kapalı olan transfer tahtasını açarak elini güçlendirdi. Gece yarısı iki yeni oyuncu Konya’ya geldi.

konyasporda-baskanlik-secimi-yapilacak-002.jpg

YÖNETİM ŞİRKETLEŞME İÇİN YETKİ İSTEYECEK

Bu arada genel kurulda başkanlık seçiminin yanı sarı önemli gündem maddeleri yer alıyor. 

Özellikle kulübün ekonomik durumu tablolarla birlikte kamuoyuna açıklanacak. Ayrıca mali tablo okunacak ve yönetimin ibra edilip edilmeyeceği oylanacak.

Futbol branşının şirketleşmesi, dernekten şirkete devri, spor dallarının kurulması veya bunların kapatılması gibi konularda yönetime yetki verilmesi delegelerin oylarına sunulacak.

konyasporda-baskanlik-secimi-yapilacak.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.