Konyaspor’da basketbol zirvesi! Yeni sezon hedefleri belirlendi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Basketbol Şube Sorumlusu yöneticilerden Hakan Faydasıçok ve Sami Pirinç ve Genel Menejer Yaşar Berber ile bir araya geldi.

Konyaspor’da basketbol zirvesi! Yeni sezon hedefleri belirlendi

Basketbol 1.Lig’de mücadele veren Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da Başkan Fatih Özgökçen, Basketbol Şube Sorumlusu yöneticilerden Hakan Faydasıçok, Sami Pirinç ve Genel Menejer Yaşar Berber ile bir araya geldi. 

Zirvede yeni sezonda hedefin Süper Lig olarak belirlendiği kaydedilirken, Başkan Özgökçen’in güçlü bir kadro kurulması yönünde çalışmaların başlatılmasını istediği belirtildi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Genel Menajerimiz Yaşar Berber ve basketbol şubemizden sorumlu yöneticilerimizle yeni sezon planlamaları için bir araya geldik. Yol haritamız ve hedeflerimizle ilgili istişarelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyerek Play-Off’lara kalan Yeşil-Beyazlılar, yarı finalde Semt77 Yalovaspor’a serilerde 3-1 yenilerek Süper Lig’e yükselme şansını kaybetmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.