Konyaspor’da Beşiktaş maçı öncesi son taktikler

27 Aralık Pazartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş’ı konuk edecek olan Konyaspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Konyaspor’da Beşiktaş maçı öncesi son taktikler

Süper Lig’in 19.haftasında 27 Aralık Pazartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş’ı konuk edecek olan Konyaspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, tedavisine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Oğulcan Ülgün yer almadı.

Salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başlayan antrenman, sahadaki pas çalışması ile devam etti. Futbolcular, taktik çalışma sonrası oynanan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

"FİNAL PASLARINA DİKKAT EDİN"

Öte yandan teknik direktör İlhan Palut, kritik maç öncesi son uyarılarını yaptı. Deneyimli hoca, oyuncularına bireysel hata istemediğini bir kez daha yinelerken, final paslarına çok dikkat edilmesi gerektiğini aktardı.

Hem Beşiktaş’ın geride kalan maçlarındaki önemli anları hem de kendi maçlarındaki hatalı pozisyonlarını masaya yatıran başarılı teknik adamın, hafta boyunca üzerinde durduğu oyun disiplini ve sabır konusundaki uyarılarını oyuncularına söylediği kaydedildi.

konyaspor-001.jpg

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.