Konyaspor’da bir isim ön planda

Ara transfer sezonun başlamasıyla birlikte transferde hareketli saatler yaşayan Konyaspor, listesinde bulunan isimlerle temaslarını sıklaştırdı. Yeşil-beyazlılarda bir isim ön planda.

Konyaspor’da bir isim ön planda

Ara transfer sezonun başlamasıyla birlikte transferde hareketli saatler yaşayan Konyaspor, listesinde bulunan isimlerle temaslarını sıklaştırdı.

Yeşil-beyazlı yönetim, takımdan ayrılan Serdar Gürler ile Musa Çağıran ve trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın yerini doldurmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Konyaspor yönetimi öncelikle Trabzonspor’da bir dönem forma giyen ve İtalya’nın Serie A ekiplerinden Genoa takımında oynayan Caleb Ekuban’ı kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği kaydedildi.

Ganalı oyuncu ile görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken, bugün akşam netlik kazanılacağı kaydedildi. Caleb Ekuban ile anlaşılması durumunda oyuncunun Konya'ya gelerek sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Öte yandan stoper ve kanat arayışlarına da hız veren Konyaspor, önceliği yerli oyunculara verirken bazı isimlerle de temasa geçtiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum