Konyaspor’da bir kişi süre aldı

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES), 60 ligdeki 21 yaş altı oyunculara verilen sürelerin yüzdesini hesapladı. Süper Lig, Avrupa'nın son sırasında.

Konyaspor’da bir kişi süre aldı

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES), 60 ligdeki 21 yaş altı oyunculara verilen sürelerin yüzdesini hesapladı. Süper Lig, Avrupa'nın son sırasında, 60 lig arasında ise 57. sırada yer aldı.

Süper Lig’de 21 yaş altı futbolcuların oynama süresi %2.3 olarak açıklanması dikkat çekerken, %18.8 ile Venezuela Ligi ise 21 yaş altı futbolcuların oynama süresinde ilk sırada yer aldı.

Öte yandan Konyaspor’da 7 futbolcu A takımda yer alırken, bu oyunculardan sadece Ahmet Karademir görev alabildi. Genç oyuncu bu sezon ligde 20 maçta 1 kez forma giyme şansı yakalarken, sahada sadece 1 dakika kaldı. Sergilediği futbol ile herkesin beğenisini kazanan Karademir, Türkiye Kupasında ise 2 maçta görev alırken, sahada 56 dakika kaldı.

Yeşil-beyazlılarda, Deniz Ertaş, Mehmet Erdoğan, Emre Pehlivan, Hüseyin Biber, İzzet Karaboğa ve Abdulsamet Kaya ise şu ana kadar forma giyemeyen genç sporcular olarak dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.