Konyaspor’da birinci gündem maddesi transfer

Gelecek sezon güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek isteyen Konyaspor'da transfer çalışmalarının hız kazanması bekleniyor.

Konyaspor’da birinci gündem maddesi transfer

Gelecek sezon güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek isteyen Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen ve Teknik Direktör İlhan Palut’un görüşmesinin ardından transfer çalışmalarına yarından itibaren hız verilecek. 

Teknik patron İlhan Palut, özellikle yerli iskeletini güçlü tutma hedefi doğrultusunda, listesini yönetime verdi. Genç teknik adam orta saha ve forvet transferlerinin biran önce bitirilmesini istiyor. Transfer çalışmaları ile bizzat ilgilenen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ise  takımın ve  taraftarların beklentisini karşılayacak takviyeleri yapmak için girişimlerini hızlandırdı.

İç transferde Jevtovic konusunda somut bir gelişme olmazken, sol bek Alper Uludağ ve Boşnak oyuncu Marin Ancic konusunda son kararı yönetim verecek. Bu iki futbolcunun sağlık durumları takımdaki geleceklerini şekillendirecek. Öte yandan Teknik Direktör İlhan Palut’un gelecek sezonda takımda görmek istediği Jesse Sekidika için de yönetim Galatasaray yönetimi ile temas kuracak. Şartlar oluşursa bu oyuncunun tekrar kiralanacağını belirtildi. Kulüplerin listesinde yer alan Abdülkerim Bardakçı ve Amir için ise takımda kalması yönünde rapor veren Palut’un, son kararı yönetime bıraktığı ifade edildi. Öte yandan Konyaspor’da yeni sezon hazırlıklarının ay sonunda başlanacağı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.