Konyaspor’da büyük çöküş!

Süper Lig'de bu sezon başarılı bir performans koyan Konyaspor, son 4 haftada galibiyet istikrarını bir türlü yakalayamadı. Yeşil-beyazlılar son 4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.

Konyaspor’da büyük çöküş!

Süper Lig'de bu sezon başarılı bir performans koyan Konyaspor, son 4 haftada galibiyet istikrarını bir türlü yakalayamadı. 27.hafta sonunda 14 galibiyet alan yeşil-beyazlıların 7 beraberliği 6 mağlubiyeti bulunuyor. Puan kayıplarının artmasına engel olamayan yeşil-beyazlı ekibin attığı gol sayısı azalırken, savunmasındaki sıkıntılar da ön plana çıktı.

SON 4 MAÇTA KAZANAMADI

Konyaspor, Süper Lig'deki son 4 maçında galibiyet yüzü göremedi. Ligin 25. haftasında Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Yeşil-beyazlılar, Konya’da Kasımpaşa maçını ise 4-4 beraberlikle tamamladı. Erteleme maçında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşan Konyaspor, rakibine 2-1 mağlup olurken, Alanyaspor’a da 5-1 kaybetti. Yeşil-beyazlılar bu süreçte ise kalesinde 13 gol görürken, rakip filelere 7 gol atabildi. Konyaspor oynadığı son 4 maçta sadece 1 puan toplarken, 11 puan kaybetti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.